Monday, 11 February 2013

Abah , Mama , i want this Pleasee !!!!!!!


hah , korang nak tahu tak ape yang aku nk sesangat tuh . aku memang teringin giler nak menda lah nih.tadi kan kawan ade cakap try la tgk hp nih kan . cantik giler . dye ckp dye nk beli la hp ni .lepas kelas tambahan tadi , aku terus balik rumah and seach kat google hp yang kawan aku cakap tuh .search la punyer search . ouch memang cantik giler la hp nih . harga pun cantik . nk thu harga dye berapa ?? mengikut maklumat terkini harga hp pada tahun 2013 adalah sebanyak RM 2239 . hah ,giler tak giler . lebih mahal pada iphone 5 terr .
i phone pom  xpernah dapat ini kan lagy harga lebih pada tuh . hope Abah sudi beli untuk sy . 
ini gambar nye . tersangat lah memikat hati jiwa dan raga . cuci la mata korang dengan ini semua . sape nk hadiahkan kt aku pom boley , dengan senang haty ku menerimanya.

HTC BUTTERFLY yang menjadi idaman ku ..


ini lah nme fon tuh htc butterfly . butterfly kan cantik . hp pom cantik lah . ade yang berkenan tak . 
mama , abah nk yang nih . 
nk jgx , nk jgx , nk jg.
k la bye !!!
merajuk cbb xde orang nk belikan .





3 o000 orang cute mengomen:

Dieyla said...

dalam mimpi jew lah =..=

shasha-ieyka said...

heh ? insyaallah dari mimpi menjadi kenaytaan . wkaka

shasha-ieyka said...
This comment has been removed by the author.