Thursday, 24 January 2013

I NeeD AllaH S.W.T FoR mY suCcEED


Alhamdulillah , sudah 25 hari saya menjalani hidup sebagai SPM CANDIDATES . Setakat nih alhamdulillah boleh atasi lagi segala kesusahan semasa belajar . sekarang saya lebih fokus dalam kelas kerana itu merupakan salah satu azam baru sy . Saya ade banyak lagi azam tahun 2013 yang belum dilaksanakan , tp insyaallah akan dilaksana kan secepeat mungkin . Insyaallah . doa-doakan lah yer bloggers . Dalam bulan ni pun dah banyak rasanye perubahan dah berlaku pada diri saya dan semestinya itu adalah perkara-perkara yang baik . Rase dah terlebih rajin pom ada , solat dah awal , salalu baca yassin , solat hajat and semoga doa-doaku selalu didengari oleh yang Maha Esa . Aminn2 . Dengan keazaman yang kuat sy akn teruskan pejuangan ini demi mencapai 10A+ . insyaallah . 
! Wish ME luck !

SAYA INGIN BERJAYA DI DUNIA DAN AKHIRAT 

hah , tidak ketinggalan dengan hobi sy iaitu kaki novel . wkaka . yang ini pom meningkat juga dan menjadikan aku giler novel . gatal tAgan la pulak tengok novel banyak-II yang tangah HOT sekarang . Sape la yang sudi nak hadiah kan aku NOVEL tiap2 bulan . Alangkah best-nYa ade husband or pakwe macam tu kan . SO SWEET . HUSBAND?? merapu ker ape ??berangan lah tu . SPM pom tak lepas lagI
Nak HUSBAND mcm ZAIN HAKIMI boley yang suewwt tuh . ouch rase mcm nk kahwin pulak tengok cerita tuh . oww gatalnya . woih22 , ingtkan sikit SPM is c0mMing . coming , coming , coming .

BYE-BYE .
DYE DAH AWARNING LAH PULAK .
see you s00n .



1 o000 orang cute mengomen:

Dieyla said...

Perubahan kite sama :)